Shoppat!

Huvudvärken lindrades av två panodil och lite mat, gött! Så efter middagen så klädde vi på oss och Jesper skjutsade oss till torp (mig och ungarna). Där blev det shopping till Tindra! Blev nöjd över shoppingrundan idag faktiskt. Gick till lindex, tog 3 betala för 2 (en tröja och två par byxor), hitta en fin tröja på rea för 99:- som kostat 149:- innan, ett par leggings och en tunika. Sen fick jag även 100:- rabatt på hela köpet! Nice! Sen gick vi till h&m och där blev det trosor, sockar, strumpbyxor och en klänning. Letade som en dåre efter galonvantar till barnen, men fanns varken på h&m eller lindex konstigt nog. Så gav upp och gick till maxi. Tro fan att dom hade galonvantar! Haha! Så blev vantar där, lite smör och mjölk och sen åkte vi hem. Barnen skötte sig strålande! Men jag hade faktiskt inte förväntat mig nått annat. Dom brukar sköta sig när jag är med dom själv.

Tog några snabba bilder på vad som shoppats.

Tindra tjatade om att få ta på sig den turkosa tunikan med Tingeling på. Men hon gick till slut med på att få ha den på sig imorn istället, hehe. Så nu sitter jag alltså här, ska dock byta dator snart och skriva färdigt min läxa till imorn. Sen är det ju snart sängdags med.. Ååh vad skönt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.