Seg dag!

Dagarna är alltid sega när Jesper jobbar. Eller ja, när han jobbar tidigt, d.v.s. söndagar. Och idag var den väl extra seg med tanke på att klockan ställdes tillbaka en timme inatt. Ungarna är dödströtta nu och jag orkar nog inte kämpa många minutrar till! Nåja, det ger sig väl förhoppningsvis inom några dagar.

Molly fick springa med rumpan bar en stund idag. Hon tycker att det är skitkul! Haha! Så varför inte? Det roligaste är pottan. Hon tjatar om den ibland. Då springer hon runt och ropar ”tissi, tissi” och tar sig för blöjan. Så idag sprang hon runt i bara tröja i ungefär 40 minuter. Inget på golvet, men heller inget i pottan. Men hon är ju inte ens två år heller. Hade inte tänkt börja potträna henne fören till våren, men fortsätter hon vilja vara utan blöja och att hon fortsätter tycka att det är roligt med pottan kanske vi skulle fortsätta. Tänkte föresten börja knåpa ihop ungarnas önskelistor. Kan lägga upp dom här på bloggen sen!

Haha kolla vilken skön bild jag hittade på Molly. Den är från förra sommarn, haha! Aa, jag tänkte bara visa nån bild på ungarna från idag med. Har varit pyjamasdag hela dagen ifall ni undrar. Spöregnat hela dagen och jag har inte varit sugen på att gå ut i det vädret faktiskt.

Vad händer imorn då? Jo, efter att jag lämnat ungarna på dagis vid 9-tiden så ska jag gå en sväng med Troja och sen bär det av till gymmet! Har inte blivit nått i helgen, skäms på mig! Så imorn blir det! Taggad som fan! Får väl se hur mycket man orkar dock, känner att förkylningen kommer närmare och närmare. BLÄ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *