Lite svar..

Maria: Jag gick till kvinnokliniken på Uddevalla sjukhus. Fick en jättebra läkare som heter Holger. Han såg att jag hade 4cm stora cystor på äggstockarna när han kollade med ultraljud. Så fick en plats i operationskön och gjorde en titthåls i september. Där upptäcktes ingen endometrios, cystorna var borta och proverna visade inte på heller på endo. Så jaa, jag har väl inte endometrios gissar jag. Men problemen kvarstår dock.. Så då är frågan istället, vad är problemet?

Sandra: Okej. Tindra sover dock med taklampan tänd just nu så jag tror en sån lampa skulle passa bra. Man kan ju sätta in en lampa med lägre watt om det blir för ljust. Du vill inte sälja eran blomlampa? Haha!

Herre vilken dag! Försökte kliva upp tidigt imorse för att duscha. Det gick verkligen inte! Så klev upp vid 6.15, fixade iordning ungarna med allt vad det innebär, gick till dagis och stack till skolan. Där började dagen med keramiklektion. Idag fick vi dreja! Det är faktiskt jätteroligt, men förbannat svårt! Fick till en jättefin liten vas-aktig sak, men ville få den lite högre och då sket det sig. Började om, började jättebra och fick skålen lite bredare denna gången, skulle göra den högre och det barkade igen! Så då gav jag upp, haha! Får försöka igen efter lovet. Sen var det engelska, gick rätt bra. Sen naturkunskap, gick väl hyfsat men jag hade gärna skippat en del av filmen vi såg. Dom höll på med en massa blodtester och grejs. Då skulle dom se hur mycket kemikalier som fanns i en moderkaka som kan ha överförts till barnet (kemikalier alla utsätts för dagligen). Då skar dom en moderkaka i bitar och slängde ner delarna i en MIXER!! Fy fan vad äckligt det såg ut.. Får rysningar bara jag tänker på det..

Sen var skoldagen slut 15.50 och jag åkte och plockade upp Jesper, hem och hämta kids, laga mat och i säng typ. Det är vad vi hinner umgås på tisdagar och onsdagar.. Hoppas dock på fint väder imorn så vi kan vara ute och leka! För imorn hoppas jag inte att jag är så sen i skolan. Mollys fodrade regnjacka gick sönder idag, hoppas Jesper kan laga den sen, annars blir det till att inviga overallen imorn! Orkar inte köpa nått nytt då det ändå snart är vinter.. Jaja, nu ska jag sluta pladdra. Kommer inte med nått vettigt ändå! God natt!

 

P.s. Jag ska köra en planka sen, jag har inte glömt! D.s

One thought on “Lite svar..

  1. ha ha ne inga planer på det.. får allt åka till ikea, måste ja med… hmm att de inte ska finnas i stan än..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *