Intressant dag..

Satt av en slump och läste bohusläningen på nätet och såg att det ”Just nu” brann på lillbräckegatan. Så vi slängde på oss kläderna och åkte för att titta. Ja, vi är nyfikna i en strut! När vi kom dit var branden redan släckt. Det var dock ingen dålig brand! Tog några bilder..

Denna hunden räddades tydligen av den brandmannen. Så han/hon var antagligen inlåst någonstans. ”Matte” var då väldigt glad! Och hunden med.. Brandmannen fick många ”tack-pussar” av vovven, haha!

Precis när dom skulle åka därifrån, dom hade hoppat in i bilen och satt med fönstrena nervevade, så ser jag att det fortfarande ryker från lägenheten. Vet inte om det var p.g.a att jag utbrister till Jesper ”Men det ryker ju fortfarande!” som gjorde att dom stannade och gick ut med värmekameran en gång till, eller att dom såg det samtidigt som jag, hehe. Vilket som så fick dom fortsätta jobba. Dom fick bryta upp reglar och sånt till fönstren och balkongdörren, där glödde det och rök en massa (som ni kanske ser på bilderna) så dom fick spola lite mer vatten.

Tog även lite bilder på ungarna när vi var där..

Efter detta åkte vi ut till torp. Jag tror att jag har hittat vilken vinterjacka jag ska ha nu. Det är egentligen en barnjacka, haha! Men den var så jäkla snygg! Får dock se om den finns i en storlek mindre, annars får jag ta storlek 170. Japp! Storlek 170 var lite för stor för mig.. Gött att man kan handla på barnavdelningen, haha! Jackan var även på rea, hade kostat 1000kr men var nedsänkt till 690kr nu. Så jag hoppas den finns kvar den 25e, haha! Sen gick vi i alla fall och handlade mat och lördagsgodis innan vi sen åkte hem och lagade tacos. Det var jäkligt gött!

Efter maten klädde vi på oss och gick en promenad hela familjen. Var väldigt mysigt faktiskt! Solen sken och det blev en väldigt fin höstdag.

När vi kom hem från promenaden så var vi ute en stund. Jesper klippte gräset, förhoppningsvis för sista gången i år, och ungarna busade. Sen blev det jäkligt kallt när solen började gå ner så då gick vi in, myste lite med ungarna och  sen var det marsch i säng för dom två! Somnade på två sekunder!

Jo, föresten, har även hunnit med att städa ur Tindras rum OCH rensat ur en jäkla massa leksaker som hon aldrig använder och leker med. Så nu finns det MASSA plats för nya leksaker som hon kan få till jul, haha!

Nu har jag nog inget mer att berätta. Ska sätta mig och surfa runt lite! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.