God morgon!

Fick lååång sovmorgon idag. Fram till 7.40! Hahaha! Men det var skönt. Vi brukar ju kliva upp vid 6-tiden på vardagarna. Hur som helst så tänkte jag bjuda på lite bilder. Försökte fota min ”bok” så gott det gick när omslaget sitter på. Det blev faktiskt rätt bra och jag är jävligt nöjd! Såhär ser det ut:

Sådär ser alltså boken ut. Vad tycks? Ser det ut som en bok ni skulle kunna tänka er att läsa?

Vad händer idag då? Jaa, vi ska bara vänta på att Molly ska vakna, sen drar vi ut och handlar. Ska även kolla ännu en gång om jag kan hitta en jacka. Verkar dock helt meningslöst alltså. Sen ska vi även köpa fingervantar åt snorvalparna här hemma. Och mat förståss, haha! Sen vet jag faktiskt inte. Hoppas att vi kan komma ut på en promenad hela familjen.

One thought on “God morgon!

  1. Gillar färgerna och layouten – skulle definitivt lägga märke till den i en bokhandel! (Inget dåligt betyg från en bokslukare som jag!) När kommer den ut?! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.