God morgon!

Vilken underbar morgon detta har varit! Ungarna har lekt tillsammans i Tindras rum hela morgonen, utan skrik och bråk! Jag kan gärna se att den trenden håller i sig. Jag brukar aldrig ha tid att sätta mig vid datorn på morgonen såhär. Inte för att den trenden behöver hålla i sig men det värmde i mammahjärtat att höra dom leka så bra! Mammas små hjärtan!

Idag är det jobbdags igen. Ja, inte för mig, men för Jesper. BLÄ! Jag hatar söndagar! Det var så himla mysigt att umgås hela familjen igår när vi var ute och gick och sådär. Så vi får väl se vad jag och kidsen ska hitta på idag. Hade verkligen behövt städa egentligen, men det är ju så fint väder ute så vi får väl se om vi gör det ikväll istället. Nåja, jag lovar att skiten inte springer iväg, tyvärr! Kanske skulle passat på att skura av fönstrena, för det behövs. Kan ta insidan nu medan Molly vilar och så tar jag utsidan sen när vi går ut och leker. Tåls att funderas på, haha!

Nä, nu ska jag inte sitta här mer i alla fall! Ha en underbar dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *