God middag!

Jag hade nått bra att skriva, men så fort jag satte mig här försvann det. Det är som vanligt med andra ord. Har varit ute på torp på förmiddagen och handlat lite mat och sånt. Idag blir det go´mat i form av fjärilskotletter, crisscuts och bearnaissås! MUMS! Jag längtar verkligen tills middagen, haha! Och så handlade vi till imorn samtidigt eftersom Jesper jobbar. Vi ska äta köttfärssås med färskpressad vitlök i, mumma! Jesper gillar inte vitlök så jag passar på dom dagarna han inte äter hemma, haha! Jag och ungarna älskar vitlök så det passar ju bra då.

Nu ligger ungarna och ska vila. När dom har vaknat så får det ta och bli en promenad med hela familjen i vanlig ordning. Ska bli härligt! Men nu vankas det frunch i form av kokta ägg, smörgås och kaviar (för min del). Mums!

Kände att det blev lite många mums och mumma i detta inlägg, haha!

One thought on “God middag!

  1. Hej gumman, ska inte mormors små prinssesor klä ut sig till häxor eller nått i dag?? Du måste ju ta lite kort så vi får se så fina dom är, ge dom en stor kram från mormor och en kram till er med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.