God kväll!

Blev inget gym idag. Jesper drog med hela familjen till Trollhättan. Han tänkte köpa en nu sub (bas) till hemmabiot men vi kom hem med nya högtalare istället, hehe. Kostade nästan lika mycket som basen så det blir nog bra. Har precis kommit hem nu i alla fall. Molly sover, hon var trött! Och jag är nog lika trött. Men man kan ju inte gå och lägga sig nu. Vill ju mysa lite med Jesper som jag knappt träffar på veckorna längre.

Imorn får vi försöka få till våran veckopromenad hela familjen. Får se vart det bär av då. Lutar väl att ta bulid. Ska bli mysigt! Hoppas att det är fint väder också!

Skolan idag har varit totalt flum! Det märktes ganska brutalt att vi var nära lovet, haha! Jisses! Ja, nu har man alltså lov. En hel vecka. Men inte blir det semester inte! Jag måste plugga till ett prov jag har veckan efter lovet och så har jag en hel del i engelskan att läsa, så semester vette sjutton. Nåja, det blir nog bra. Ska kolla om det går nått bra på tv ikväll, men förmodligen inte.

Just det. Träningsvärk har jag fått i magen efter gårdagens träning. Dom var bra domdäringa övningarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *