God kväll!

Vart en körig dag. Först skolan fram till lunch. Har kört igång ordentligt på B-kursen i matte nu. Sen hem, hämta ungar, käka och sen till vårdcentralen. Denna gången för min egen skull. Är ju fortfarande svullen om magen efter operationen. Sköterskan kunde dock inte hjälpa mig så skrev in mig på extratiden hos läkaren. Så jag fick åka hem och hämta ungarna och köra ner Jesper till jobbet och sen tillbaka till vårdcentralen. Men det visade sig ju vara helt onödigt som vanligt! Tog en snabbsänka som inte visade på någon infektion och jag hade ett blodvärde på 132. Så han gissade på en blodansamling som förmodligen skulle brytas ner av kroppen själv så han sa bara att vi skulle avvakta. Så var det med det!

Kom hem vid fem och sen hände inte mycket mer. Nu ska jag alldeles strax hoppa in i en dusch och sen plocka fram matteböckerna! Lång dag i skolan imorn, vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *