Fy!

Jag har känt på mig hela morgonen att dagis skulle ringa till mig idag. Men jag hade aldrig trott att samtalet skulle handla om det som det gjorde. Fröken ringde och sa att dom försökt få tag på Jesper men att han inte svarade. Sen sa dom att Molly ramlat och fått ett djupt jack i hakan som kanske behöver sys eller limmas. Så jag och Tindra slängde oss in i bilen och åkte hemmåt. Fick tag i Jesper så han gick och hämta Molly.

När vi kom hem blev det raka vägen till vårdcentralen! Där tittade doktorn på såret som såg hemskt ut! Han bestämde dock att det räckte med tejp. Det var skönt att slippa sy eller limma i alla fall. Hemskt var det i alla fall. Men nu mår hon bra och är i klättrartagen igen! Ska faktiskt lägga henne och vila nu tänkte jag. Min lilla skrutt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.