Bilder..

Idag fick jag åka hem tidigare från skolan. Dels för att jag inte hade nått jag kunde göra riktigt. Sen skulle jag fota bilden som jag ska ha till grejen vi håller på med. Nej, jag kunde inte fota det i skolan då min fotomodell bor i Uddevalla, haha! Men jag tror att jag lyckats få till bilden ungefär hur jag vill ha den. Så imorn blir det att pyssla ihop allt!

Ikväll har jag även varit på ett möte. Var inte speciellt jätteintressant men vi får se vart det mötet leder någonstans. Skulle dock tippa på att det rinner ut i sanden.. Har dock blivit några bilder idag som jag tänker visa. Dels några vid Bjursjön, där vi fotade för min uppgift, och även några påväg till skogslyckan där mötet var.

Det var bilderna från Bjursjön. Uppfattade ni vad det var Thea simmade efter? Hon flög i från bryggan efter ett par ankor, haha! Sen kunde hon inte gå ifrån bryggan för hon ville sitta och stirra på dom. Söthund!

Är gräset grönare på andra sidan?

Är det någon mer än jag som blir snurrig i skallen av att titta på denna bilden:

Föresten..vill ni se bilden som jag ska använda för mitt projekt? Vissa av er vet vad det är jag sysslar med, men vissa inte. Här är bilden så kan ni klura en stund..

Den ska antingen vara åt detta hållet eller spegelvänd. Har inte bestämt mig än..

One thought on “Bilder..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *