Våran dag!

Idag har det inte hänt mycket. Är helt slut! Ungarna vaknade typ halv sex imorse. Borde ha vant mig under denna veckan men inte! Jag är inte människa vid den tiden! Kan hoppas att dom börjar vänja sig snart alltså, vid de nya tiderna menar jag. Nåja, bara härda ut!

Vad har vi gjort idag då? Varit ute och lekt, varit inne och lekt, ungarna har vilat, lekt mer ute och lekt med playdoh. När Tindra vaknade efter vilan tänkte jag att vi skulle gå ut direkt. Men det ville inte damen! Hon sa bestämt att hon ville leka med leran! Så då fick hon faktiskt det. Molly med för den delen. Men Molly smakade på degen med.. Kanske inte så gott! Skulle nog ha gjort trolldeg till henne istället, då hade hon förmodligen inte velat smaka en gång till…

Vad tycks om min fina sol? Haha! Tror att vi måste köpa ett såntdär bakset med formar och kavel och grejer. Tindra börjar ju kunna det nu och kanske tycker att det är roligt. Nu hade jag bara småknivar att ge dom. Hade nog kunnat rota fram någon pepparkaksform också men hur roligt är det när man inte kan kavla ut leran först?

Efter bakandet så gjorde jag mat. Blev en köttfärssås med mycket vitlök i! Blev riktigt gott faktiskt! Hade i 3st klyftor denna gången och det kändes. Men både jag och ungarna åt tills vi storknade så det var bra med det! Till och med Tindra åt bra med mat idag, för en gångs skull. Så jag är mer än nöjd! Efter maten gick vi en promenad med Troja, Tindra cyklade (och ramlade två gånger!) och sen var vi ute och lekte tills det var dags att gå in och duscha. Bada i deras fall.

Om ni ser kläderna ungarna har på sig så är det nya kläder. Dom syns inte så mycket men ändå. Tänkte visa min outfit för idag med. Här kommer den:

Också nytt alltihop! Har till och med fått mig en ny hårfärg idag! Roasted cinnamon heter den, så nu vet ni det också. Men nu tänkte jag faktiskt dra mig mot sängen. Är ju faktiskt en dag i skolan imorn! God natt och sov gott!

One thought on “Våran dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.