Tumstocken!

Jag ställde Tindra mot väggen nyss. Bokstavligt talat! Jag är så jäkla nyfiken på hur lång hon är så jag ställde henne där och tog fram tumstocken. Jag mätte henne till hela 96,5cm! Får väl se om bvc-sköterskan ringer mig nästa vecka och vi får komma dit och mäta henne, ska bli spännande att se hur bra mina mått stämmer. Och enligt våran våg väger hon 14,5kg. Hon börjar bli stor våran lilla tjej!

Det är alltså inte så konstigt att jag tycker 98-kläderna börjar bli små. Tröjor och sånt kan hon dock ha i 98 ännu, hon är så smal, men byxorna börjar krypa uppåt runt fotlederna. Om jag orkar ska jag ta och rensa i hennes garderob sen, lägga undan sånt som är för litet, eventuellt skjutsa över några kläder till Mollys byrå och sådär. Då är det lättare att se vad som egentligen behöver köpas! Ny fick dom endel nytt igår, men mycket mer behövs! Har bara sommarkläder i rätt storlek nu.. Men gud vad roligt det är, hihi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *