Tågjippo?

Det verkade vara nått tågjippo i stan idag. Fick ett samtal av Malin (Ohlson) som sa att det stod ett gammalt ånglok (kol-lok?) nere vid Nocostolar och ångade för fullt. Först kände jag att jag inte riktigt orkade åka ner, men ångrade mig sen. Men med min tur så åkte loket precis när jag kom så jag fick till en ordentligt suddig bild, tagen genom bilrutan..


Jag hade ju tagit med mig stativet för att slippa skak och grejer, för det hade börjat bli rätt mörkt. Men det var ju som sagt i rullning så fanns inte mycket att göra. Visar bilden bara för att man i alla fall ser ungefär hur tåget ser ut. Är två lok, för er som inte ser det.

Men jag åkte till tågstationen i hopp om att få bättre bilder, men det ställde sig så långt bort och jag ville inte börja springa över rälserna, så jag tog lite andra bilder. Var som sagt nått jippo, för det stod ett annat tåg inne på stationen. Också nått gammalt. Där inne i restaurangvagnen så var det någon middagsbjudning av nått slag. Aja, här kommer bilderna.

Det var allt jag hade att komma med idag. Imorn ska vi ut och ränna. Vi ska till överby och gå på skopunkten. Både jag och ungarna behöver skor så jag hoppas att vi kan hitta nått där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.