Oj då!

Jag bloggade visst inget igår, men det var fullt upp hela dagen! Först skolan, sen åkte vi till torp hela familjen + Malin, sen var vi ute och lekte med ungarna, sen var det sängdags för dom. Då åkte jag och och köpte lite fredagsmys och sen satte vi oss och myste och kollade på film. Vi kikade på Pirates of the caribbean – I främmande farvatten (nyaste filmen).

Filmen var väldigt bra faktiskt! Men jag måste erkänna och jag saknade Kiera och Orlando lite. Och jag var så nyfiken på vad som hände när Jack träffade Angelica första gången och blev nyfiken om hans pappa. Men det är bara jag, nyfiken i en strut, haha! Den var helt klart sevärd i alla fall! Så se den när ni får chansen!

När filmen var slut var den natten för mig och Jesper med. Så jaa, jag hann inte helt enkelt! Sen blev det inget BVC för Tindra igår heller eftersom sköterskan var sjuk. Hon skulle höra av sig till mig under nästa vecka så vi får väl se då.

One thought on “Oj då!

  1. nä de var så att jag sa till martin igår att jga tyckte de var svårt att formulera alt från svenska till engelska eftersom jag aldrig haft sån här eng och då tyckte han att jag klagga, men jag sa jga måste kunna få säga att nått är svårt utan att klaga, för han ansåg att jag valt de själv och att jag då inte ska klaga…

    Hoppas ni får en mysig dag idag:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.