Möblerat om bilder!

Idag fick jag mina fina förstoringar som jag skickat efter på barnen! Dom blev såå himla fina! Så jag tog ungarna och åkte ut till torp förut för att köpa två svarta ramar. Jag är faktiskt lite förvånad över hur snäll Tindra var. Undra om dom lyckades få henne att sova på dagis idag för hon har verkligen varit en ängel hela dagen! Eller så börjar trotsperioden att gå över, man kan ju alltid hoppas. Hur som helst så inhandlades två ramar och när vi kom hem satte jag in bilderna. Sen blev det lite ommöblering på foton jag har på väggen. Här hamnade dom två nya bilderna:

Där hade jag ett 5-generationerskort från jag var bebis och även canvastavlan på ungarna från förra hösten. Canvastavlan fick en ny plats här:

Bytte även plats på träbokstäverna då dom var på den lägsta hyllan innan. Men jag blev nöjd över bytet faktiskt. Har även mina planer inför att göra en fotovägg. Vet precis vilken vägg det kommer att bli på också. Smider planer för fullt, haha!

Nu har jag suttit i flera timmar med ett, för mig, helt nytt program! Fick i uppgift i skolan idag att göra en statisk layout och en dynamisk layout. Detta skulle göras i InDesign. Jag har aldrig ens öppnat programmet och än mindre har jag någon större koll på statisk och dynamisk. Men ett litet hum fick jag ju. Ni kan få se mina två dynamiska om ni vill? Nu ser färgerna och bilderna lite knepiga ut men det är en printscreen, haha! Vet inte hur man gör på annat sätt för att kunna visa. Så här kommer dom!


Jag blev skapligt nöjd faktiskt. Gjorde något som jag faktiskt tänkte att jag kunde få användning för. Kanske skriva ut på fotopapper och rama in? Hänga i ungarnas rum? Jag vet inte. Nått får det bli av det i alla fall. Får väl fråga läraren om jag kan skriva ut på fotopapper på skolan. Men om jag har nån som är mer insatt i detta än jag, skulle detta vara en godkänd dynamisk bild? Eller ja, dessa två då såklart?

Nu är jag rätt trött i både knoppen och kroppen. Fast inte lika trött som igår, så ikväll kommer jag nog vara vaken längre än 21.30 haha!
Men hur som helst så säger jag ändå god natt nu! För jag lär inte uppdatera mer. God natt!

One thought on “Möblerat om bilder!

  1. Gud va fina dom vart, och vilka fina dikter du skrivit, men du är ju duktig, inte kommer du att få nå problem med det där, lycka till gumman//Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *