Lite nytt!

Ja, idag har vi fått in lite nytt i lägenheten. Blev jäkligt nöjd och kan inte sluta kika in i vårat kök. Såhär ser det ut nu:

Bilden blev lite suddig för att jag var skakig på händerna, men ni ser ju ungefär hur det ser ut. Visst blev det mysigt? Sen blev det fint med dom lila gardinerna med! Ja jag blev himla nöjd i alla fall! Vad är nytt då? Jo, blommorna i fönstret (inte krukorna), den stora lampan och ”tabletterna” på bordet. Ja, många av er har ju inte sett köksbordet heller som vi fick av grannen för ett tag sen, men nytt för idag är det i alla fall.

Sen har ju även ungarna fått varsin ny säng. Mollys ser ni i inlägget under detta och här kommer Tindras. Varnar för extremt dålig bild så visar även ikeas egna bild.

Hon fick alltså en Kura-säng och en sänghimmel. Hon var lite ledsen över att hon inte fick sova i sin nya säng redan nu, men Jesper blev klar med den när klockan var 21, och då sov hon! Men imorn får hon inviga den! Kom på att hon även ska få en ny taklampa så ska Molly få hennes. För den kommer passa bättre in i Mollys rum med hennes inredning.

Nåja, så var det med det! Nu är det snart sängdags för mig. Känner mig rätt slut faktiskt! God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *