Lång dag..

Idag var det en lång dag i skolan. Eller egentligen inte, bara tre lektioner, men rätt långa. Historia, matte och svenska stod på schemat. Slutade 16.05 och det kändes som att klockan var 14.. Men insåg ganska snabbt att jag har lite bråttom. Hem, hämta ungarna, laga mat (som tog för lång tid och blev bara äckligt!) och sen var det ju läggdags för ungarna igen! Dom var trötta bägge två, men Molly var lite för trött så hon kom inte till ro fören 19.30 ungefär.. Själv har jag underhållit mig med att vika tvätt.. Roligt värre! Men tyvärr ett måste. Jaa, sen har jag ju städat undan efter maten, startat en disk, en tork och en tvätt också. Har budat på en bok, som jag tyckte blev för dyr och sket i det, mailat på lite böcker på blocket och sen inte gjort så mycket mer. Tänkte uppdatera er lite men inser nu att det egentligen var helt meningslöst eftersom jag inte har nått vettigt att skriva.

Imorn är det tidig morgon igen och morgonen startar med Keramik i skolan. Ska bli intressant att se vad det kan bli av det. Har sedan ett hål på 1 timme och 40 minuter där vid lunch, så jag hoppas på bra väder för då ska jag passa på att ta en långprommis i grebbestad! Kanske skulle ta kameran med mig med, får se på det..

Men nu avslutar jag här och säger god natt! För snart är det sängdags.. Får bara vänta på att Malin kommer och hämtar sin hund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.