Gulliga Molly!

Imorse när jag gick in för att väcka Molly blev jag nästan tårögd för att hon var så gullig, haha! När hon slog upp sina vackra blå ögon och tittade på mig sa jag ”heeej gumman” då ler hon stort och säger ”heeej!” hahaha! Ja, jag önskar att jag fått det på film, för hon säger hej på ett speciellt sätt så man bara smälter! Likadant när hon ätit upp sin välling och går ut i vardagsrummet, då ser hon att Tindra sitter i soffan. Hon går fram till soffan och tittar på Tindra och säger ”heej”. Tänk om hon kunde vara så gullig mot syrran jämnt, hahaha!

Nu ligger bägge barnen sen en halvtimme tillbaka ungefär. Lugnet har lagt sig. Själv har man varit i skolan sen 8.15 fram till 15.50 och det märktes på nivån på sista lektionen, haha! Jag och Sofie hade svårt att hålla oss för skratt i vissa saker. Ja, jisses säger jag bara! Sen blev det stuvade makkisar och korv till middag. Har märkt att båda ungarna äter bättre när vi äter senare på dagen. Tyvärr kan vi ju inte göra det varje dag, men dom dagar vi KAN det så får vi göra det.

Nu har verkligen ALL ork runnit ur mig. Tänker inte göra många knop. Startat tvätt och tork så får väl ägna mig åt vikning under kvällen. Men det går rätt snabbt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.