God morgon!

Ungarna var glada att se mig imorse. Speciellt Tindra tror jag. Men jag låg kvar i sängen till halv 9 ungefär. Det var skönt. Dock är det lite jobbigt att bara kunna sova på rygg. Försökte lägga mig på sidan men det gjorde ont. Men jag överlever i alla fall. Det som gör ondast är att hosta. Fy fan säger jag! Nåja, det går väl över nån gång. Känner i alla fall att jag lär vara hemma denna veckan, men på måndag kör jag skola igen!

Mamma: Nej jag tänker inte operera bort livmodern ännu. Mest på grund av anledningen att vi inte bestämt oss vad gäller fler barn ännu. Kanske skrev på ett sätt att ni tror att jag kommer göra det, men det är inte värt det. Inte nu i alla fall. Så nej.. Jag kommer nog testa en spiral, men grejen är att jag är lite känslig med hormoner och sån skit så vi får se.

Nu är ungarna på dagis och jag sitter och slappar. Tänker inte lyfta ett finger! Barnen kommer hem vid fyra och då blir det pizzamiddag. Mums!

One thought on “God morgon!

 1. Vad kul att barnen blev glada av att se dig.

  En fråga bara, måste du ta hormonspiral då?
  Själv har jag kopparspiral just pga att jag inte fixar preparat som innehåller syntetiska hormoner (jag blir pms-häxa dygnet runt alla dagar istället för en halv vecka nu) och visst har jag fått kraftigare blödningar, men de blir mindre och mindre och mensvärk, ja den minns jag knappt hur den känns, för det har jag inte haft sen jag satte in spiralen.
  Men du kanske behöver hormonspiral för att få bukt på sjukdomen?

  Önskar dig lycka till iaf och krya på dig 🙂

  Kramar Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.