God kväll..

Fy vad jobbigt det är med denna rethosta! Blä! Idag har det varit rätt lugnt som vanligt. Jesper hämtade ungarna strax innan fyra. Då satt vi ute med dom så dom fick leka en stund innan det var dax för mat. Efter maten jagade vi rätt på glassbilen, köpte lite glass och åkte hem. Nu sitter jag i soffan och slösurfar och är rätt uttråkad om jag får säga det själv. Jesper sitter och spelar ps3. Han hade väl planerat att spela med Nixuz men vad jag fattade det som så var nätverket nere eller nått.

Börjar nästan längta lite efter sängen, på ett sätt, men samtidigt inte. Har sovit apdåligt inatt. Molly har vaknat flera gånger och fastän jag vet att Jesper kliver upp så vaknar jag ju ändå. Och dom gånger inte hon har vaknat har jag vaknat av hosta. Jag hostar ju inte mycket men varje gång jag hostar så hugger det ju i såren på magen såklart. Störigt värre! Får hoppas att jag kan få sova lite bättre inatt då. Får försöka bulla upp lite kuddar under huvudet så man sover halvsittande, det var skönare att hosta då.

Annars då? Händer inte så mycket faktiskt.. Inga planer inför helgen eller nånting sånt. Allt hänger egentligen på hur mycket jag orkar. Men nu måste jag gå och ta på mig en tröja, började änna frysa..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.