God dag!

Sitter i skolan nu. Har letat information om religion under bronsåldern. Blev helt inne i detta och missade således lunchen, haha! Ja, vi fick alltså gå och leta på egen hand och behövde inte vara i/nära klassrummet. Så jag gick ju upp till datasalen och satte mig. Som vanligt när jag blir helt inne i något så springer klockan iväg och jag fattar inte vart den tog vägen typ. Men men, det blir nog bra. Är inte vidare hungrig ändå. Nästa lektion som står på schemat är Matte B. Förra lektionen gick rätt bra alltså. Men vi håller på att repetera från A-kursen bara för att komma in i det och börja färska upp minnet innan vi drar igång med själva B-kursen. Känns rätt bra faktiskt. Igår höll vi på att räkna ”negativa tal” och det sitter fortfarande kvar i ryggmärgen på mig. Efter att ha fått titta lite på talen det vill säga! Får väl se vad det blir idag.

Kände att mitt tidigare inlägg blev grötigt. Jag skulle inte säga till Malin att hon skulle hämta barnen tidigare utan givetvis skulle jag säga till DAGIS att hon hämtar dom tidigare. Aja, skit samma. Denna morgonen var ingen bra start på dagen över huvud taget, så det kunde ju kvitta.

Nä, nu ska jag börja dra mig mot rätt lektionssal! Ha en fortsatt trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *