Färgkladd!

Vi köpte ju fingerfärg till kidsen när vi var i Ullared i lördags. Kanske inte det smartaste vi gjort, haha! Idag orkade jag inte gå ut i allt det blöta, dels för att vi inte tog med regnkläderna hem från dagis, sen kände jag bara för att ha en innedag idag! Så jag plockade fram färgerna och satte ungarna vid bordet. Eller rättare sagt så tog Tindra fram färgerna och ville måla, så jag lät dom göra det! Kladdigt blev det och jag var ju lite naiv som trodde att en treåring slutat upp med att kladda överallt! Molly förstod jag ju att hon skulle kladda. Och kladdigt blev det.. Hela köksbordet, Mollys stol+bord, Tindras stol, lite på golvet, toalettdörren och toastolen för att Tindra blev kissnödig under målningen, hela badkaret och dörren till badrummet. Självklart var hela Tindra och Molly också täckta i färg! Så man kan ju inte påstå att jag haft lite att göra i alla fall, haha! Men nu är allt skrubbat, även ungarna och nu är det alldeles strax läggdags. Imorn behöver vi inte kliva upp jättetidigt i alla fall, även om jag vet att ungarna lär vakna senast halv sju. Men jag börjar inte fören 10.20 så ungarna behöver inte gå till dagis fören klockan nio! Är nog skönt för dom!

Nä, får göra iordning ungarna för sängen nu, sen läggning och sen ska jag plugga lite tänkte jag. Fick en matteuppgift att lösa på lektionen idag men vi kunde ta hem den och kolla på den hemma med, så tänkte faktiskt göra det. Man är ju minst sagt ringrostig efter att inte pluggat på över sju år, haha! Men tänkte visa en bild på Molly först (fler bilder kommer sen)! Ha en trevlig kväll!

20110905-180152.jpg

Kladdigt – som sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *