Färgkladd del 2

Här kommer då lite bilder på färgkladdandet! Jisses.. Bilderna när Molly är ledsen så hade hon precis smakat på färgen och jag reagerade med att säga, ganska ljudligt, NEJ Molly, inte i munnen! Så hon ryckte till och blev rädd, tror det var därför hon blev så ledsen = hon var bajstrött! Aja, här kommer kladdbilderna från början till slut..

Söta, inte sant? Haha! Och trots gråten och sånt efter första gången hon smakade så stoppade det inte henne från att smaka både en och två och tre gånger till! Tokunge! Tindra tyckte att det såg himla roligt ut med färg på hela kroppen så hon eftersträvade nog att göra likadant som Molly.. Denna färgen var inte lika lätt att få bort som färgen vi haft tidigare.. Så jag fick skrubba dom med svamp från topp till tå kan jag lova! Sen fick jag stå lääänge och skrubba inne i köket med. PUH!

Nu har jag även hunnit med att plugga lite. Men körde fast totalt! Fastnade på flera av frågorna men denna kunde jag inte låta bli att fortsätta fundera på! En rätvinklig triangel som har en katet som är 12cm och hypotenusa på 13cm, beräkna värdet på den sista sidan. Hur fan gör man det då? Inte fan kommer jag ihåg sånt! Och detta är ändå en fråga i klass med A-kursen! Känner att detta redan barkar ut, haha! Nåja, hoppas man kan få lite förklaringar nästa lektion..

Men för att avsluta detta så tänkte jag bara slänga upp och visa hur håret blev lite lätt.. Har tyvärr ingen ”före”-bild så här får ni bara resultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.