En ny dag..

Känner mig lite bättre idag faktiskt. Har inte ont i lungorna så fort jag rör på mig och magen är inte riktigt lika svullen om magen. Nu har jag precis kommit ur en dusch och det var nog det skönaste jag gjort på länge. Jag duschade visserligen måndag kväll efter operation, men då hade jag inte mitt eget shampo eftersom Jesper råkade åka hem med min väska, haha! Hur som helst så tänkte jag bara kolla läget här på den vida webben lite innan jag sätter mig i köket för lite plugg.

Fast nu fastnade jag i och för sig i en film Jesper kollar på, så vi får väl se hur det går. Men jag pluggade lite i helgen så jag har inte så himla mycket kvar..

One thought on “En ny dag..

  1. Skönt att höra att du är lite piggare, jag håller på att göra köttfärspiroger, vet inte om du kommer i håg dom, jag gjorde alltid sådana som vi hade med oss till fjälls, ni älskade dom när ni var barn, Saknar er jätte mycket och längtar till ni kommer upp till jul. Men jag vet inte ännu vart julen ska firas, tror det blir hos mormor, då lisen hade julen förra året, jag var som sugen på att komma ner till er men jag väntar till våren då det bara är 3 månader kvar till jul, kan du fatta 3 MÅNADER till JUL.. ska beställa nya julgardiner från Jotex, ska bli roligt att jul pynta denna jul då jag äntligen får pynta som jag vill. Benny gillade ju inte julen så det vart ju inte så mycket när jag var med han, nåja!! Krama flickorna så mycket från mormor och hälsa Jesper, han ska få skinkstek när ni kommer fast det är jul, blir nog mycket julmat i allafall ta det nu lungt och sköt om dej //Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *