Dimmigt och trist!

Mamma: Nä, det är inte jag som har skrivit dikterna. Hittade dom på nätet. Jag skulle aldrig lyckas skriva nått sånt faktiskt!

Ute är det fortfarande dimmigt och tråkigt. Men får hoppas att det spricker upp, för det skulle bli soligt och fint idag faktiskt. För ikväll tänkte jag försöka ta mig en långpromenad. Får väl se hur långt jag orkar, men ut ska jag! Och ska ta hundar och kamera med mig. Vet dock inte vart jag ska gå. Är lite smått less på alla vägar uppe vid oss. Samtidigt som jag gärna går någonstans där jag kan släppa hundarna lösa. Kanske skulle åkt upp till bulid, men det är ett ganska populärt promenadställe så frågan är om man vågar släppa hundarna där. Thea har ju en tendens att springa och hälsa på folk och vissa vill ju faktiskt inte det. Ja, jag får fundera på det helt enkelt. Annars åker jag en sväng själv och tar ut hundarna till fårhagen eller nått efteråt.

Oj, nu börjar visst lektionen om! Ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.