Den lilla dj.. Trotsungen!

Jag vet inte vad jag gör med henne snart! Hon är helt galen och en riktig djävulunge, på riktigt!! Hon djävlas med Tindra, slår henne och tar hennes leksaker och springer iväg. Hon sparkas vid blöjbyten och ibland kan hon lägga sig bredvid mig i soffan och sparka mig. Hon skrattar bara åt en när man säger till henne! Jag blir jävlat tokig!!! Hon lyssnar aldrig! Visst, hon är bara 1 år och 8 månader (idag faktiskt) men ändå. Trotsen ska väl inte börja än? Och jag vill INTE veta hur hennes 3-års trots blir om denna trots är såhär. Kan inte denna trotsperiod gå över snart? Jag pallar inte mer! Som ni förstår är det Molly jag pratar om.. Just nu ligger hon i sin säng och skriker och gnäller, men där får hon ligga tills hon lugnat ner sig! Jag blir så less! Men vad kan man annars göra? Tokunge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.