Dåligt..

Dåligt med uppdatering idag. Beror nog på att jag inte har nått att skriva om. Jesper drog med sig ungarna till trestad lekland ett par timmar på dagen och jag stannade snällt hemma. Men ingen rast och ingen ro här inte. Eller det beror väl på hur man ser det. Jag fick ro till att plugga i alla fall och det var det jag gjorde! Försökte komma på vad jag skulle skriva i svenskauppgiften vi fått till nästa vecka, men jag är fortfarande helt clueless. Skrev ner lite engelska som jag mer och mer känner att det inte känns helt rätt, men måste nog fortsätta läsa den ändå för annars får jag inte ihop mina timmar. Nåja, det blir nog bra i slutändan!

Till sist tog jag tag i matten. Det släppte lite i bråkräkningen men sen körde jag fast igen. Får väl fråga läraren på måndag hur sjutton dom får ihop det. Det löser sig.. Ska även ta en kik på procenträkningen imorn. Och så måste jag som sagt komma på nått att skriva i svenskan. Nån som kan ha en liten ide? Det ska vara en text på ca. 20 rader. Fritt skrivande. Kan vara alltifrån en dikt till novell.

Har även en uppgift i grafiskt, ska ta tre bilder (med kameran förstås) i Närhetens lag, Likhetens lag och slutenhetens lag. Lite clueless även där måste jag erkänna, haha! Tips mottages gärna även inom detta område..!

Men nu ska jag fortsätta kika på Shanghai noon! Ha en fortsatt trevlig kväll!

One thought on “Dåligt..

  1. Hej gumman, vilka svåra foto uppgifter du har, närhetens lag, kan väll vara nått som står dej nära,ex, barnen, troja m.mlikhetens lag ska väll vara nått som liknar varandra eller??slutenhetens lag, har absolut ingen anin, lycka till// Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *