Borde..

Tänkte skriva några rader här kanske. Operationen gick bra tror jag. Endon hade dragit sig tillbaka, vad han kunde se. Men han tog ett prov i alla fall för att vara säker! Sen sa han att eftersom jag fortfarande har värk och sånt vid ägglossning och mens så kan det vara nått annat vi har att göra med. Kommer inte ihåg namnet på det nu, nånting på ad….metrium eller nått. Det är alltså slemhinna som tar sig in i musklerna (livmodern är ju typ en enda muskel) och lägger sig emellan. Och då finns det inget annat att göra än att ta bort livmodern. Känns ju skitroligt! Men det var inget han kunde säga säkert. Frågan är vad man vill göra nu?

Han sa också det att det kan hjälpa med en spiral. Jag är dock lite skeptiskt till spiraler. Inte på deras verkan, tror dom skyddar galant mot graviditet och sådär men.. Ja, kan vet några som känt sina trådar, fått mer ont, mer blödningar och oregelbunden mens och fått ta ut den efter bara 1-2 månader. Känns ju inte sådär jätteroligt att slänga ut en massa pengar på skit man snart får ta bort ändå.. Har för mig att dom inte är vidare billiga heller!?

Hur som helst så är jag kvar på sjukan. Inte av anledning att jag har ont utan av anledningen att jag inte kan kissa.. Så roligt har jag det! Tänkte bara uppdatera er lite..

Edit: Nuu får jag åka hem!! Jippie!!!

3 thoughts on “Borde..

  1. spiralen kostar 1000 kr och skulle den inte funka får du hälften tillbaka….läskigt om de är de andra förstår att du känner dig kluven och så nu:(

  2. Men gumman, jag tror det beror på vilken spiral du väljer vad kostnaden blir,rkomenderar hormon spiralen för då fortsätter mensen att komma regelbundet p.g.a hormonet och jag tror det går på högkostnadskortet så då blir det ju billigare, och du måste tänka både en och tio gånger om att operera bort livmodern, du är så ung,, för då kan du ju då absolut inte skaffa något mer barn om du skulle vilja// Kram mamma

  3. Min kostade oxå 1000kr en hormonspiral hade jag, jag var oxå skeptiskt, hört så mycket innan men ja va skit nöjd och ska ha en lika dan igen… jag har även haft ppiller osv innan och haft massa problem med allt sånt så denna va sissta utvägen för mig men ja tyckte de va skit bra så testa vet jag alltid värt att testa. hoppas de fixar sig och hjälper kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.