Blä!

Blev ingen fototur idag ändå. Det var dimmigt och grått hela dagen! Fy fan vad tråkigt! Nu vill jag att solen ska komma tillbaka så att vi kan få lite fint höstväder! Tog med mig kameran när jag gick med hundarna till fårhagen men blev inte nöjd med ett enda kort! Eller, nää, nu ljög jag. En bild blev jag faktiskt nöjd med. Men den har inget med hösten att göra, haha!

Alla andra blev suddiga, mörka och tråkiga. Blä! Jag tappade verkligen all motivation när inte solen kom fram som lovat. Känns som att jag kommer missa hela denna hösten – ur fotosynpunkt. Nåja, nu ska vi inte klaga på vädret. Finns dom som har det betydligt värre!

Vad har hänt idag då? Jaa, skola i vanlig ordning. Idag höll vi på med skrivande och fantiserande. Även nya grejer i InDesign. Vi ska göra ett eget bokomslag förstår ni. Men det är inte bara layouten för ett omslag utan vi skulle även skriva baksidetexten och komma på en titel för boken, haha! Min bok är en deckare. Handlar om en tjej som hittad uppspolad på land ute på en ö av en stugägare. Hon är våldtagen och misshandlad till döds. Spännande va? Hur som helst så är det ”bara” bilden till omslaget som saknas. Ska dock försöka flirta med fröken Malin Krewer om hon kanske kan ställa upp som modell. Är dock en lite komplicerad bild så vi får väl se om hon är sugen, haha!

När jag kom hem från skolan så hände inte så mycket. Jesper gick till grannen och skruvade ner träpersiennerna som vi fått av dom och jag försökte hålla koll på ungarna. Det jag orkade i alla fall. Men dom var så jäkla trötta och griniga så hälften hade räckt! Sen åkte vi ut till torp och käkade och sen hem. Molly somnade i bilen på vägen hem och vaknade knappt av att jag tog ur henne ur bilen och bar in henne. Så då blev det bums i säng för båda barnen och nu händer inte så mycket mer. Jesper sitter och spelar på ps3an och jag sitter här. Blev dock väldigt photoshopsugen nu. Kanske skulle fila på en ny design? En som kanske ALLA kan se ordentligt.. Får väl kika på det kanske..

Men först ska jag surfa runt lite. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll!

One thought on “Blä!

  1. När jag kör Internet Explorer ser jag inte dina bilder i headern, men nu har jag installerat Firefox – och då är det inga problem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.