Akvarellmuséet

Nordiska akvarellmuséet i Skärhamn har vi varit på idag. Vet inte riktigt vad jag tyckte om det. Jag är inte mycket för akvarellmålningar. Vissa tavlor såg ut som en 6-åring målat liksom. Men men.. Har lite bilder. Inte från muséet egentligen (inte inne iaf) för där fick man inte fota. Men på vägen dit så såg jag en så fin regnbåge som jag försökte fånga på bild. Helt nöjd blev jag dock inte, men bågen syns i alla fall!

Det är i alla fall oerhört fin natur på Tjörn! Hade jag haft lite mer tid här på eftermiddagen hade jag nog stannat en stund och fotat på lite andra ställen med. Får väl ta det en annan gång kanske.. Hur som helst. Medan jag satt och väntade på att resten skulle anlända (fick vänta länge tack vare mig själv…..) så gick jag runt till baksidan av muséet. Där tog jag några få bilder med..

Eller snarare en, denna, det var mysigt! Bilden var dock i färg innan men den blev snyggare i svartvitt. Lite mörk, men jag gillade det! Sen hittade jag mig en kompis som gärna hade fått följa med mig hem, den var så söt!

En lite halvkass inzoomning bara för att ni ska se lite bättre..

Men visst är den söt?? Urgullig! Han blev dock skrämd från vettet när jag kom så tyvärr kunde jag inte komma närmare. Bilderna är beskurna nu i efterhand bara för att man ska se den lite bättre. På översta bilden satt han och åt ur en snäcka, så jag störde mitt i maten med andra ord. Stackarn fick springa därifrån hungrig..

Sen var det bara åka hem efter en runda där inne. Hem till mina ungar och man! Underbart!

Mina små hjärtan satt och mös (med lite popcorn) med pappa innan han skulle åka till jobbet igen. Dom hade nog saknat han efter att inte ha träffat han sen i måndags! Men tyvärr blir det så när jag slutar så sent på tisdagar och onsdagar.

Nu har jag precis lagt kidsen i säng, en ny tidig dag imorn. Men då behöver dom inte vara så länge på dagis i alla fall, vilket nog är skönt! Själv ska jag inte göra så mycket mer än att pilla naveln fram till sängdags!

One thought on “Akvarellmuséet

  1. Va fränt att du fick fota en iller (tror jag) ute i det fri, dom är ju ursöta, just nu önskar jag att ni bodde närmare, eller det gör jag ju jämt, men då hade vi ju kunnat hjälpas åt med barnen och våra dogs, tror nämligen att jag håller på att få lunginflamation, och vet ingen som skulle kunna passa Nomi, gör så jävla ont i vänster sida, bara av att jag andas, då skulle du höra när jag hostar, orkar inte få slemmet och har bara millipekt, nåja ska ringa VC i morgon, tur vi e grannar. Hoppas att allt går bra i skolan och att du trivs, Hälsa all de dina så mycket och ge mina barnbarn en kram i morgon när dom vaknar//Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.