Vad händer??

Jag blir snart galen! Molly har varit vaken sen 4 och Tindra vaknade halv sju trots att hon somnade vid 21! Varför håller dom på såhär? Dom har gjort det i snart två veckor! Det går mig på nerverna. Dom får gärna sova till 7.30 som dom brukar alltså. Men vad fan ska man göra då? Inte direkt så att man kan slå en stekpanna i huvudet på dom.. Men för EN gångs skull så sitter nu Tindra i sitt rum, SJÄLV och leker! Helt otroligt! Där kan hon gärna få sitta en stund till. Vet inte om Molly somnade om i sin säng, för hon är tyst. Nä, det gjorde hon inte. Jag får väl gå och ta upp henne då..

2 thoughts on “Vad händer??

  1. Hej!
    Måste börja med att säga vilka fina bilder du tar =)

    Det blir nästan 15 månader mellan barnen. Vi tycker inte det är så farligt. Men andra verkar tycka det. Var bara less på alla som ska ha något att säga om det. Var bara tvungen att skriva ett inlägg om det.

    Stiga upp tidigt, nej inte roligt alls! I sommar har min son aldrig vaknat före 06.30 vilket har varit toppen. Men nu har min sambo börjat jobba hemma ett tag. Vilket betyder att hans jäkla alarm ringer 06.00 och min son vaknar varje gång! Nästan så jag längtar tills han ska bort och jobba igen 😛

    Lycka till med tjejerna! Kram kram

  2. Ja man blir galen när man får sova dåligt under en längre period. Jag har en kille i mollys ålder (1.5 år) och han har alltid haft ett litet sömnbehov. Tack och lov blev det bättre när han började dagis i våras men fortfarande bara 9 till 10 timmar per natt. Nu har vi minskat dagssömnen till 1 timme så nu kan han sova 10 till 11 timmar. Men 21 till 7 är det vanligaste. Men vi har bara en så då kan man passa på att sova när han sover. Lycka till och hoppas du får sova bättre inatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.