Tankarna snurrar..

Legat i sängen sedan 21.30 och var nästan påväg att somna. Då hittar jag våran gamla hund på blocket! Dom vill omplacera honom.. Han är en underbart snäll hund! Men problemet är att jag inte tror att vi skulle orka med en så stor hund.. Han är en ganska stor schäfer/rottis. För er som känner oss är det självklart Spike jag pratar om. Man blev ju lite sugen på att ta tillbaka honom, men tror att vi får hoppa över det tyvärr. Lilla stora Spike! Men om någon är ute efter en fin och snäll hund kan jag rekomendera honom! Nån jag känner får gärna ta han så att vi får träffa han ibland, hihi!

Men nu måste jag verkligen försöka sova! Klockan ringer ju för sjutton klockan 6 imorn.. Och ikväll tackar jag gud för nässpray!! Natt natt!

2 thoughts on “Tankarna snurrar..

  1. det måste ju vara skitjobbigt att upptäcka något sånt, speciellt om hunden är snäll! Har du tid/lust/ork att fixa min header nån dag? Jag vet ju att du börjat skolan, så det är ingen panik. Bara om du ids! 🙂

  2. Men gumman!
    Spike är ju 6 år nu, ni skulle ju få en mycket lungnare hund, samt att dom har väll gått på bruks med honom, det är ju inte storleken som gör en hund jobbig,det är ju hur han är, och han kanske skulle ha bra inflytande på Troja, det har oskar på Nomi samt att dom har ju bra sällskap av varandra om ni skulle behöva lämna dom själv en stund// kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *