Sitter och tittar och planerar

Sitter och lusläser ikeas hemsida. Vi har bestämt oss för att köpa en ny säng till Tindra. Jag och Jesper är överens om vilken säng hon ska få, jag tycker dock att vi kan köpa en bättre begagnad men Jesper vill ha allt nytt. Jag tycker det är onödigt. Men hur som helst så kommer det att bli en sånhär säng:

Då blir det att köra myshörna/förvaring under sängen så får hon sova där uppe. Man kan ju välja om man vill ha den blå eller den vita sidan utåt, men jag funderar på att måla om den i någon fräck färg. Ska även köpa en sänglampa till henne tänkte jag. Funderar på en sånhär:

Eller en sån blomma. Blir förmodligen att köpa lite nytt in till Mollys rum med. LÄNGTAR till ikeatrippen kan jag säga! När den nu blir, har inte planerat det ännu. För jag vill åka till Ullared med och det prioriterar jag nog först, haha! Men det är några förändringar på G i alla fall! Ska bli kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *