Shoppat inför skolstarten!

Ja idag har jag shoppat. Var in på Claes Ohlson och letade kollegieblock men dom hade inga jag ville ha, så vi gick in på bodens. Där köpte jag 2 blyertspennor (stift), sudd, ett 7-ämnes block (kollegieblock) med olika sektioner eller vad jag ska kalla det och en plastmapp med snoddar. Sen in på classe o igen och köpte märkpennor och bläckpennor. Sen på gallerix och köpte en kallender och pennfack. Toppen! Lite av detta var dessutom på rea! Finfint!

20110826-134103.jpg

Nice, eller hur? Sen in på intersport och hitta en skitsnygg väska på rea! Har kostat 600 spänn och jag köpte den för 290:-! Tyckte jag var bra! Så nu har man blivit märkesbög med, hahaha!

20110826-134316.jpg

Jag blev kär när jag såg den, så jag kunde inte låta bli. Skinnväska är det med! Så nu har jag allt klart inför skolstarten. Ja, förutom läroböckerna då.. Men när jag inte vet helt säkert vilka böcker vi ska ha är det som lite svårt.

Nä, nu ska jag åka och lämna lita garn och ett mönster åt gammelmormor och sen på dollarstore. Sen ska min pappa hämta oss för att få äta lite röding! Mumma!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *