Promenadbilder

Tog faktiskt med mig kameran på promenaden för en gångs skull. Så det blev några få bilder.

Tindra tröttnade på att jag stannade (brås på sin far??) för att fota, så hon satte sig, med en djup suck, tillrätta och väntade, haha!

Troja fick springa lös en sväng. Då stack hon på en springtur i skogen (hon kom direkt jag ropade så hon stack inte i den bemärkelsen) och kom tillbaka med hela pälsen full i gröna frön! Jag hatar dom jäkla buskarna! För fröna fastnar verkligen för att dom är klibbiga. Så jag tänkte gå ut och sätta mig på baksidan och börja plocka.. Såg även att hon hade en fästing, så den ska plockas med. BLÄ!

Igår var jag på biblioteket och hämtade två böcker. Det är Cesar Millan´s två första böcker. Tycker att han är grym så jag tänkte läsa dom och se om man kan få lite tips och trix av honom. Kanske kan hjälpa mig att bota Trojas mörkerrädsla som jag misstänker att hon har (hon skäller värre än en idiot så fort det är mörkt ute och är rädd för ALLT). Det hade vart nått!

Så jag har hunnit läsa några rader ur denna och tjaa, det märks att han är otroligt passionerad över sina (och andras) hundar! Han vet ju vad han pysslar med i alla fall!

Nu ligger Tindra och kikar på ”bixten miin” (Blixten McQueen) och myser. Snart sängdags även för henne! Molly har precis lagt sig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *