Onsdag morgon

Har fortfarande lite pirr i magen efter gårdagen. Nu är det nära! Mest nervös är jag nog över att flyga med ungarna själv.. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Kan hoppas att Tindra hinner komma ur sin trotsperiod lite i alla fall. För som det ser ut idag lyssnar hon inte ett skit och gör allt som hon inte får. Nåja, det blir nog bra. Älskade treårstrots!

Vad händer idag då? Klockan 11 ska jag vara på eductus för ett möte med min jobbcoach och sen vid 15-tiden ska vi köra ner Alex till tåget. Hon ska åka hem till norr. Funderar faktiskt på att ta mig en promenad ner till stan. Hade varit gott att få röra lite på sig. Ja, tåls att funderas på. Ganska gott promenadväder.

Nu ska jag gå och göra mig i ordning! Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.