Något nytt!

Fick en ”rolig” fråga ikväll när jag gick en runda med Troja. Det är så att hon har blivit värre och värre med sitt skällande och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Har testat att bli arg, vara lugn, schyscha henne, distrahera henne med godis och diverse grejer men det funkar inte, hon fortsätter bara skälla. Ikväll gick hon och skällde för att hon såg människor och hon vägrade vara tyst vad jag än gjorde. Då fick jag en fråga, från en av människorna i klungan som spelade kubb, om Troja var en kamphund! Haha! Jag trodde jag skulle dö! Svarade bara näe, och fortsatte gå me Troja skällandes bakom mig. När hon vet att hon gör fel i att skälla så kryper hon ihop och skäms samtidigt som hon fortsätter skälla, så folk tror väl att jag misshandlar henne eller nått. Det är nästan pinsamt alltså.. Hur som helst, att Troja skulle vara en kamphund som blir rädd för en liten golvmopp? Nja, det finns det nog inte en chans att hon skulle vara!

Sen mötte vi givetvis en hund bara 50 meter därifrån, det gjorde ju inte saken bättre! Då sprang hon med svansen mellan benen, skällde och ylade och försökte slita sig därifrån. Hon blev helt galen, av rädsla då. Jisses.. Det var en golden retriver vi mötte.. Kan nästan tro att Troja är mörkrädd, för det är oftast då hon är som värst och skäller på allt! Kan hundar vara mörkrädda? Hur som helst får jag testa nya metoder nu. Ska ha med mig en sprayflaska med vatten nästa gång vi går ut. Får se hur hon reagerar om hon får en spraydusch när hon skäller..

Nu blir det natten på soffan för min del, Tindra har snott min plats och jag orkar inte trängas med henne! God natt gott folk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *