Operationstid!

Igår ringde planeringssköterskan till mig om operationstid för endon. Fick välja mellan 14 och 19 september. Jag valde 19:e av den anledningen att jag inte vill vara sängliggande på min 25-års dag! Men det kommer ändå köra ihop sig så det känns som att det kvittar..

Fick hem pappren om operationen idag. Jesper fick öppna och läsa. Sjukhusvistelse i 2-5 dagar och en sjukskrivningsperiod på 1-5 veckor! Det funkar ju fan inte! Jag ska ju börja plugga! Helt sjukt! Jag trodde inte att sjukskrivningsperioden skulle vara så länge.. Och inte sjukhusvistelsen heller för den delen.. Blev nästan lite deprimerad. Får helt enkelt hoppas att jag slipper lång sjukhusvistelse och sjukskrivning. För mer än en vecka kan jag nog fan inte vara borta från skolan. Och inte Jesper från jobbet heller för den delen. Han måste ju vara hemma med ungarna.. Nä, vi ställer in oss på max en vecka tycker jag! Så får man väl hoppas att man inte mår helt jävla skit efter operationen helt enkelt.

Appropå det så har jag nu, sedan mensen slutade, haft mensvärk varje morgon och kväll. Knepigt! Men jag får i alla fall, för det mesta, vara smärtfri på dagen. Men tröttsamt är det ändå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.