Lite bilder från dagen!

Såhär såg det ut imorse. Lägg speciellt märke till Tindras min när hon sitter vid bordet med en skål glass framför sig. Kan ni gissa vad som befann sig i glassen? Jo, just precis, medicin!

Ungarna har varit så inne bomben rastlösa idag så ni anar inte! Men det blev faktiskt jag med efter att ha varit inne i 2 dagar! USCH OCH FY!!! Men under eftermiddagen så blev det dags för ett bad! Malin slängde ner dom (kanske inte bokstavligt talat) när jag var och handlade. När jag kom hem såg det ut såhär:

 

Sen var det bara en massa spring och bus, tjat och gnäll så jag tröttnade! Efter ett par bilder..

Så efter detta bestämde jag mig för att vi skulle gå ut en stund i alla fall! Barnen behövde göra av med lite energi! Så vi klädde på oss, tog en promenad med hundarna, stannade till lite på stora lekplatsen, var ute och lekte en stund ute på gården och sen gick vi in vid 17.30. Då hade jag väldigt trötta barn kan jag säga! Även jag är trött. Ska snart hoppa in i duschen och sen slänga mig på soffan tror jag. Jesper har inte kommit hem än, får väl se när han dyker upp..

Nåja, ha en trevlig kväll i alla fall!

Just det föresten! Glömde ju.. Här kommer en liten bonusbild. Det är den översta bilden fast i svartvitt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.