Kräftskiva/grillfest

Då har man precis lagt köttet i marinad och nu sitter vi ute. Klockan 18 är det gårdsfest/kräftskiva/grillfest som vi tänkte vara med på en stund i alla fall. Ungarna busar och äter lördagsgodis. Dom är för tillfället ganska lugna och medgörliga. Om det då beror på godiset, det låter jag vara osagt. Dom ger mig huvudvärk, milt sagt, dom två och jag vet snart inte vad jag gör med dom! Var dom tvugna att komma in i trotsåldern samtidigt? Humöret är INTE på topp! Blä!

Men tänkte bara göra en liten uppdatering i alla fall, hoppas att ni får en trevlig kväll!

3 thoughts on “Kräftskiva/grillfest

  1. Men du kommer ju strax upp så att mormor (jag) får ha dom lite, då ska du få passa på att vila och göra precis vad du vill, då är dom med mej, ska hitta på en massa skoj med dom, nu e jag ju frisk så det blir inga problem..kram

  2. Ledsen och meddela att min lilla tös varit från och till i trots sen hon va 2, och de blir inte bättre man blir bara galnare…. ha ha ne men jag har fått höra att de mest är så med tjejer och du har ju två,… så jag lider med dig. vh sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *