Klippning och sånt!

Idag har jag klippt mig. Ja, ni som har mig på Facebook har redan sett resultatet men tänkte visa det även här:

20110825-223656.jpg

Klippte inget på längden förutom på en sida där det växt lite ojämnt. Klippte bara i nacken för att få till lite pageaktigt. Blev rätt nöjd och nu har håret en chans att växa lite jämnare. Kanske man kan ha håret i toffs lagom till jul. Mitt hår växer fort, och det är jag glad för nu när jag bestämt mig för att spara ut det igen!

Annars har dagen bestått av lunch och shopping i stan med syrran (Alex), vilket var väldigt trevligt! Ungarna fick superfina kläder! Får visa dom en annan gång för jag har inte fotat dom än. Innan det var pappa här på besök och det var lika trevligt det! Sen blev det klipp, som sagt, en sväng på dollarstore där jag skulle kunna shoppa hur mycket som helst egentligen.. Sen hem igen. Då fick vi besök av syster Anna-Carin och systerdotter Emmelie, lika trevligt det! Har varit en väldigt trevlig dag helt enkelt! Underbart!

Nu på kvällen tog jag mig en promenad med mammas vovve bort till OK. Har haft huvudvärk hela dagen och nu blev det olidligt så fick köpa panodil. Huvudvärken börjar släppa så nu ligger jag i sängen och ska snart stänga mina två blå. Tänkte bara uppdatera här först. Imorn ska vi till stan igen, denna gången med mamma och så får barnen följa. Vi ska strosa i lite affärer och sen käka en lunch. Blir nog en lika trevlig dag imorn! Sen på kvällen ska jag bort till Anki. Kanske kan komma upp lite bilder imorn om ni har tur. Och om jag orkar.. Annars får ni hålla till godo, haha!

God natt och sov gott! Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.