God kväll!

Jag vet att jag har varit sämre än sämst på att uppdatera här. Men helt ärligt så har det inte hänt så mycket faktiskt. Och egentligen vet jag inte vad jag ska skriva nu heller. Men som sagt, ungarna har börjat om på dagis. Idag har det hunnits med promenad med hundarna, slappat, Jesper har grejat dator, slappat ännu mer och sen var det dags att hämta snorungarna igen. Är lite sugen på att dra till gymmet imornbitti. Får väl se hur det blir med det. Men det hade varit skönt i alla fall. Kom precis på att jag ska avboka en bok som jag bokat upp mig på också. Visade sig att Krewer hade den så jag kan låna den av henne istället. Nåja, det blir nog bra.

Men nu ska jag gå ut en sväng. När vi gick med hundarna förut så såg vi en fräck måna. Så tänkte gå och se om den är lika fräck nu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.