Gääsp!

Inatt, precis innan Jesper kom hem, sp drömde jag nått knäppt. Drömde att när vi kom till flygplatsen när vi ska åka till Norrland så ångrar jag mig plötsligt och skiter i allt, tar med mig väskorna och åker hem. Det skulle ju dock aldrig hända! Men drömmen var så knäpp och verklig att jag vaknade. Då hör jag Jesper sätta nyckeln i låset och öppnar. Då kommer han in till mig och väcker mig. Han frågar om det är jag som kletat in någon salva på Turbo (katten). Han har massa sår på ryggen efter en stygg äcklig katt här på gården. Svarade att jag inte gjort det. Då har alltså nån av grannarna tagit in min katt och smörjt hans sår med inotyol! Dom är ju dumma på riktigt! Jag vet snart inte vad jag gör med dessa grannar.. Jag blir galen!

Hur som helst hade jag skitsvårt att somna om sen och var fortfarande vaken när Jesper gick och lade sig. Sen kommer Tindra in till oss 5.30 och Molly vaknar samma tid. Efter ett tag gick jag och lade Tindra i hennes säng för hon kunde inte vara tyst så jag tröttna. Molly somnade om efter ett par vändor, vet dock inte om Tindra somnade men hon klev upp kvart i sju och lekte en stund i sitt rum innan hon började tjata om välling, så då var det bara att kliva upp.

När ska mina ungar börja sova ordentligt igen? Och varför har dom börjat vakna tiderna dom gör? Blir nog en powernap även idag om jag ska orka med barna i eftermiddag! Får se på det! Nu ska jag i alla fall gå och ta en värktablett, annars kommer inte jag orka mig ur soffan snart. Min mage tar kol på mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.