Första dagen på skolan!

Idag var det alltså första dagen på skolan. Så mycket information, så mycket att fundera på men jisses vad roligt det verkar vara! Det är nu man inser att man borde sökt tidigare! Jag riktigt längtar till imorn då jag får åka dit igen, haha! Sitter mest och funderar på vad jag ska läsa för ämnen. Matte B är solklart! Men Engelska C, som jag hade tänkt plugga, finns inte. Så jag tänker ta Svenska C istället. Tänker även ta naturkunskap B, för då får jag nog lite uppfriskning av minnet från skolan menar jag. Men jag behöver få ihop två ämnen till! Dom ämnen jag funderar på är historia A, Biologi A och Kemi A. Är det nått av dessa tre ämnen som ni rekomenderar? Jag älskade Kemi i högstadiet, men har en känsla av att detta är lite annorlunda.. Men historia kan vara väldigt intressant. Så egentligen står det mellan biologi och kemi..vilket av dom? HJÄLP!!

Sitter nu och redigerar lite bilder från Piteå. Men tänkte att jag måste skriva lite om skoldagen. Och vet ni? Jag tror att jag är inne på rätt spår här..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.