Feberfri även idag!

Tindra var ju som sagt feberfri nästan hela dagen igår. Det var en gång vid 8 på morgonen som hon hade 38,2 sen har den bara sjunkit. Idag hade hon 37,7 och hon brukar normalt ligga mellan 37,4-37,7 så det är normalt. Och då hade hon precis ätit sin välling också! Så snälla, låt henne fortsätta vara feberfri! För jag har en hel del att stå i idag så dom ska få vara på dagis! Vi åker ju i övermorgon så jag måste även börja packa, imorn måste jag till eductus och så ska min läkare ringa också. Och så måste jag tvättatvättatvätta! Så jaa, jag har som sagt en hel del att fixa med.

Är även hundvakt idag. Eller hon kom redan igår för jag tyckte att det var onödigt att Malin skulle köra hit henne idag på morgonen när hon ändå var här igårkväll. Men det är då inga problem, Thea är så snäll så! Och såklart ställer man upp när hon är så snäll och ställer upp för oss!

Börjar få lite resfeber. Men som sagt är jag mest nervös över att flyga med ungarna själv. Men det ska nog gå bra. Förhoppningsvis. Tindra brukar faktiskt vara rätt duktig på att lyssna när det väl gäller, så jag hoppas att onsdag inte blir något undantag. För annars är hon fortfarande ett litet trotsmonster. Sen tänkte jag bara säga att nu när jag är i norrland kommer inte jag dra runt ungarna och göra blixtvisiter hos allt och alla. Så vill ni träffa mig och mina barn får ni komma och hälsa på hos mamma. Dels har jag inga bilstolar att ha under hela tiden, sen orkar jag inte! Nu kommer jag vara där på semester och inte stressmester (haha nu var jag fyndig va?). Men det är ju bara höra av sig om ni vill träffa mig eller så, för jag är ganska öppen för förslag. Det är bara det att inte Ungarna kommer flänga runt!

Alltså, jag blev lite småkär i dessa två bilder. Får nog bli en förstoring på dessa två när vi får pengar..

One thought on “Feberfri även idag!

  1. Det går säkert jättebra! Ungar brukar ju ha en tendens att skärpa sig mer när det är nåt ”viktigt”, speciellt om man är själv med dem!
    Om du är orolig för Tindras öron vid landning så finns det ju såna här ”earplanes” som är tryckutjämnande öronproppar. Kanske värt att testa nu när hon har haft ont i öronen! Eller bara avsvällande näsdroppar kan ju hjälpa, men det vet du säkert redan. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.