En motionsrunda i skogen!

Jag och Troja tog oss en sväng i skogen. Det var fruktansvärt skönt faktiskt! Men jag trodde först inte att jag skulle orka med tanke på hur ont jag hade i magen imorse. Men efter en tablett gick det över. Så efter barnen var lämnade på dagis begav vi oss ut i skogen i jakt på svamp. Men ingen svamp hittades. Inte ens en ynka liten flugsvamp! Någon som vet något bra ställe i Uddevalla där det finns svamp? Behöver inte vara ätbar svamp då jag inte är ute efter att plocka svampen!

Det var inte bara jag och Troja som rastades i skogen, utan även min kamera fick rastas lite. Men tro inte att jag kom ihåg att ladda batteriet igår, haha! Men batteriet höll och jag tog med mig batterigreppet ”ifall att”. Så resultatet av kamerarastningen får ni här:

Som sagt, inga svampar hittades. Inte ens ett ynka blåbär! Vi har kanske dåliga skogar här? Haha! Men nått annat jag faktiskt hittade var detta:

Lite björnbär, eller? Visst är det det? Jag har urusel koll på såntdär. Nåja, det var alla bilder det! Vi hade fint väder hela rundan men nu har det mulnat på så regnet är nog inte långt borta. Så summan av det hela så var vi ute i lite mer än en timme varav ca. 45 minuter var i skogen.

3 thoughts on “En motionsrunda i skogen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *