En flock med elefanter? Nää, bara jag och ungarna..

Jag och ungarna tog en sväng i skogen förut. Det kommer inte jag göra om ensam än på ett tag i alla fall. Då den ena blev kissnödig, den andra ramlade och hunden sprang omkring och studsade. Och inga svampar hittade jag heller! Så det får bli en sväng i skogen nån gång när inte ungarna är med. Kan ju hoppas att det inte ska regna hela veckan så att vi tar oss ut någon dag. Jag och hunden alltså..

Det absolut svåraste av detta var att försöka manövrera en kamera samtidigt som ungarna klampade över ljungen som jag ville fota. Efter de sista två bilderna gav jag upp och vi gick hem igen. Då hade vi spenderat ungefär 20 minuter där. Nåväl, man ska aldrig gråta över spilld mjölk, eller hur är det man säger? Imorn är det ju dags för dagis för de små, kan ju alltid hoppas på uppehåll och att jag kommer ihåg att lägga kamerabatteriet på laddning sen.

Innan vi gick ut  för att leka så sprang Molly runt och förde ett jäkla väsen. Men söt var hon! Titta här:

Hon hade fått på sig Tindras peltor och det var väldans roligt, haha! Dock hade det nog varit bättre att jag hade ett par peltor. Då kanske man hade haft hörseln kvar hela livet. det lär jag inte ha om ungarna ska fortsätta såhär, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *