Den stora dagen!

Idag är alltså den stora dagen. Farfars hundraårskalas! Ska bli så himla roligt att träffa han och få vara med och fira han! Om ni undrar varför ni inte får några bilder är det för att mina bilder blir för stora. På denna blogg kan jag bara ladda upp bilder som är 2mb stora, mina är över 4mb. Så ni får helt enkelt hålla till godo tills jag kommer hem. Fast lite mobilbilder har ni ju fått i alla fall. Det är alltid nått!

Fast jag kan ju inte påstå att jag har fotat jättemycket. Har bara några enstaka bilder i kameran så det kan nog kvitta. Men ikväll får det nog bli lite bilder i alla fall. Snart får man börja göra sig iordning också. Pappa skulle väl hämta mig runt 13-tiden. Kan ju vara bra att farfar är på plats innan allt folk börjar komma, eller hur? Hehe!

Nää, duschen snart kanske. Men hade egentligen velat att Molly skulle vaknat först så att jag inte väcker henne om jag hämtar kläder..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.