Badankor!

Nu har vi precis kommit in efter en stunds utelek och sedan en promenad med ungar och hund. Blev en ganska bra promenad på ca 1,4 km. Det är inte dåligt för en unge på bobbycar (Tindra). Hon hade klarat en bra bit till om jag hade velat men jag kände att magvärken tog över. Nu sitter mina lortgrisar i badet och sen är det nog sängdags, i alla fall för den minste som inte sovit många minutrar idag. I normala fall brukar hon vila minst 1,5-2 timmar, idag sov hon en halvtimme! Nåja, det gör inte så mycket, hon har i alla fall humöret uppe!

Nu ligger dom på mage i badkaret och simmar. Tur att dom inte är större för det ser lite trångt ut, haha! Nä jag får väl ta och tvätta håret på dom här, sen blir det som sagt sängen och sen är det äntligen min tur att hoppa in i duschen!

20110814-175211.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *